Certificering

De Bondt grafimedia communicatie kent maar liefst 4 certificeringen:

ISO 9001:2008

 

 

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Dit ISO systeem zorgt voor kwaliteitsborging welke continu getoetst wordt door interne en externe controles. Een bedrijf dat gecertificeerd is, garandeert de opdrachtgevers een goede beheersing van de orderstroom. Van orderacceptatie tot aflevering en nazorg.


ISO 14001:2004

 

AJA_ukas-14001_certificaat-de-bondt

 

Deze ISO certificering betreft een internationale norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem moet voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Tevens wordt er structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering.
Hierbij staan twee belangrijke uitgangspunten centraal:

  • Voldoen aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieurisico’s.
  • Streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van uw organisatie.

FSC®

 

 

Het FSC-keurmerk® geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord   beheerde bossen. Door het kopen van producten met het FSC-label wordt de groei van verantwoord bosbeheer wereldwijd ondersteunt. Lees meer over FSC op www.fscnl.org. Ons FSC certificaatnummer is CU-COC-807147. Informeer naar onze FSC producten.

“Met deze unieke mix van certificering voldoet de Bondt aan de hoogste eisen van kwaliteit en verantwoord ondernemen”

twitterimageDe Bondt Grafimedia