Diensten

De Bondt Grafimedia is een overzichtelijke en slagvaardige organisatie met jarenlange ervaring binnen de grafische industrie. Het bedrijf beschikt over een eigen goed geoutilleerde drukkerij en kent een groot aanbod aan grafische diensten.

Drukwerk

Wij vervaardigen drukwerk met een constante hoge kwaliteit. De drukkerij beschikt over een geavanceerd machinepark. In combinatie met continu bezetting van de drukkerij kan er flexibel ingespeeld worden op de meest uiteenlopende wensen van klanten.

Digitaal drukken

Met de aanschaf van een milieuvriendelijke digitale pers Xerox Color 1000 zijn wij in staat vierkleurendrukwerk in een uitzonderlijk hoge kwaliteit digitaal te produceren.

poeder_cmyk

Vormgeving

Goed drukwerk begint met een zorgvuldige voorbereiding. Wij bieden uitgebreide grafische ondersteuning en zorgen voor het ontwerpen, opmaken of drukklaar maken van drukwerk.
Onze vormgevers adviseren u graag op het gebied van tekst, ontwerp, kleurgebruik en de technische uitvoering. Onze prepress beschikt over een volledig digitale workflow, een modern computerpark en CTP.

Nabewerken

Om zoveel mogelijk controle te houden over het eindproduct beschikt onze afdeling nabewerking over professioneel en modern afwerkingsapparatuur.
Vrijwel iedere vorm van nabewerking kan in eigen huis vervaardigd worden waardoor snelle doorlooptijden gewaarborgd zijn.

Een overzicht van onze nabewerkingsapparatuur:
–       Brocheerstraat
–       Lamineermachine
–       Vouwmachine
–       Meerdere Snijmachines
–       Perforeermachine
–       Rilmachine
–       Wire-o-binding machine
–      Seal apparaat

Logistiek

Het transport en afleveren op de juiste tijd en plaats wordt als een belangrijk onderdeel van het gehele proces gezien. Wij beschikken over een eigen wagenpark voorzien van moderne navigatiesystemen. Naast het eigen wagenpark maken we eveneens gebruik van betrouwbare, flexibele logistieke partners, die allen beschikken over tracking en tracing.

Voorraadbeheer

Met ons online bestel- en voorraadbeheer systeem heeft u 24 uur per dag zicht op uw drukwerkvoorraden. Producten kunnen op ieder gewenst tijdstip via het internet afgeroepen worden. Zo zit u nooit zonder drukwerk en hoeft u geen dure ruimte vrij te houden om uw drukwerk op te slaan. Tevens kunt u hierdoor grotere aantallen bestellen, dit bespaart u weer in drukwerkkosten. Als uw voorraad onder de minimale voorraad daalt, krijgt u automatisch een nieuw productievoorstel.

Voor de opslag van uw voorraden beschikken wij aan de Arnhemseweg over een eigen opslagruimte van maar liefst 600 m².

Mailingen

Veelal is aan het drukken van communicatie- uitingen ook een geadresseerde mailing gekoppeld. Wij kunnen de volledige afhandeling van een mailing voor u verzorgen. Op deze manier is de kans op ruis nihil, de totale productietijd korter en wordt hierdoor ook een kostenbesparing behaald.