Drukwerk

De Bondt Grafimedia is een overzichtelijke en slagvaardige organisatie met jarenlange ervaring binnen de grafische industrie. Het bedrijf beschikt over een eigen goed geoutilleerde drukkerij en kent een groot aanbod aan grafische diensten.

Printwerk

Met de aanschaf van een hoogwaardige milieuvriendelijke digitale printer zijn wij in  staat vierkleurendrukwerk in een uitzonderlijk hoge kwaliteit digitaal te produceren.

Afwerking producten

Om zoveel mogelijk controle te houden over het eindproduct beschikt onze afdeling nabewerking over professioneel en modern afwerkingsapparatuur.
Vrijwel iedere vorm van nabewerking kan in eigen huis vervaardigd worden waardoor snelle doorlooptijden gewaarborgd zijn.

Logistiek

Het transport en afleveren op de juiste tijd en plaats wordt als een belangrijk onderdeel van het gehele proces gezien. Wij beschikken over een eigen wagenpark voorzien van moderne navigatiesystemen. Naast het eigen wagenpark maken we eveneens gebruik van betrouwbare, flexibele logistieke partners, die allen beschikken over tracking en tracing.

Voorraadbeheer

Met ons online bestel- en voorraadbeheer systeem heeft u 24 uur per dag zicht op uw drukwerkvoorraden. Producten kunnen op ieder gewenst tijdstip via het internet afgeroepen worden. Zo zit u nooit zonder drukwerk en hoeft u geen dure ruimte vrij te houden om uw drukwerk op te slaan. Tevens kunt u hierdoor grotere aantallen bestellen, dit bespaart u weer in drukwerkkosten. Als uw voorraad onder de minimale voorraad daalt, krijgt u automatisch een nieuw productievoorstel. Voor de opslag van uw voorraden beschikken wij aan over een ruime eigen opslagruimte.

Webshops

Wilt u dat uw medewerkers voortaan zelf online hun grafische producten bestellen? Wij bieden op maat gemaakte webshops aan in de look and feel van uw organisatie.  Naast inzage in uw drukwerkvoorraad zoals briefpapier en enveloppen, kunnen uw medewerkers ook eenvoudig visitekaartjes zelf online opmaken.

Direct mailing

Veelal is aan het drukken van communicatie- uitingen ook een geadresseerde mailing gekoppeld. Wij kunnen de volledige afhandeling van een mailing voor u verzorgen. Op deze manier is de kans op ruis nihil, de totale productietijd korter en wordt hierdoor ook een kostenbesparing behaald.

Crossmedia campagnes

Bij crossmediale communicatie worden diverse media en kanalen ingezet welke een versterkende werking op elkaar hebben.  Op deze manier kunt u uw  boodschap nog beter onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis en brengen de online en offline (geprinte/gedrukte communicatie) wereld bij elkaar.