ISO 9001:2015

De ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement-systeem van een organisatie. Dit ISO systeem zorgt voor kwaliteitsborging welke continu getoetst wordt door interne en externe controles. Een bedrijf dat gecertificeerd is, garandeert de opdracht-gevers een goede beheersing van de orderstroom. Van orderacceptatie tot aflevering en nazorg.

ISO 14001:2015

Deze ISO certificering betreft een internationale norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagement-systeem moet voldoen. Met behulp van een milieuzorg-systeem kunnen de milieurisico’s van de bedrijfs-voering beheerst en indien mogelijk verminderd worden. Tevens wordt er structureel aandacht besteed aan milieu in de bedrijfsvoering.

FSC®

Het FSC-keurmerk® geeft de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door het kopen van producten met het FSC-label wordt de groei van verantwoord bosbeheer wereldwijd ondersteunt. Lees meer over FSC op www.fscnl.org. Ons FSC certificaatnummer is  CU-COC-807147. Informeer naar onze FSC producten